Fokusera på det som ger mest

Fokusera på det som ger mest

Telefoner som ringer, mail som trillar in och kräver din uppmärksamhet och en kollega som vill ställa en fråga. Arbetsdagen är full av distraktioner som stör din koncentration. Men det finns knep att ta till för att du och dina kollegor skall kunna fokusera på det som ger mest.

Steg 1

Identifiera vad du och dina kollegor är bäst på samt vilka kompetenser som saknas. Ibland kan det även vara så enkelt att kompetenserna finns men inte tiden.

Steg 2

Utvärdera huruvida det är ekonomiskt försvarbart att ha en egen kompetens för det som du inte är bäst på eller om du helt enkelt bör lägga din tid på något som ger mer.

Steg 3

Är det inte ekonomiskt försvarbart att ha egen kompetens inom ett specifikt område är nästa steg att finna en samarbetspartner som förstår er verksamhet och som kan tillföra den kompetens som önskas samt göra det till rätt pris.

 

Det är idag oftast betydligt mer fördelaktigt att anlita rätt kompetens externt istället för att anställa och bygga upp egen kompetens. 

 

Vi på CloneMe kan erbjuda dig hjälp på flera olika sätt och vi ser framemot ett kostnadsfritt möte där vi mer i detalj kan diskutera vad du behöver.

tommy@cloneme.se

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.