Tack IP Industripartner numera Lundqvist Maskin & Verktyg!

Nu är det dags att avsluta ett längre fast uppdrag hos IP Industripartner, numera Lundqvist Maskin & Verktyg. Uppdraget har varit minst sagt varierat men fokus har varit på Ekonomi och IT stöd i olika former.

Jag får erkänna att jag känner ett visst vemod med att avsluta uppdraget men jag tar med mig allt det intressanta som jag fått lära mig, uppleva, stötta och bidraga med. Det bästa är förstås alla fantastiska personer som jag fått lära känna och att jag har fått vara en del av ”gänget”.

TACK 🙏 alla inblandade för den tid som varit och ett extra tack till grundarna av IP Industripartner för att ni såg värdet och nyttan av mina kunskaper och erfarenheter.

Vi får se när och var vi möts igen men världen är liten ibland … Glöm aldrig det 😉

#CloneMe.se #TACK

GDPR-Cookie-samtycke med Real Cookie Banner