Tingsgården Handelsgård

Tack Håkan Lindblad på Tingsgården Handelsgård för förtroendet att hjälpa er att få en fiberanslutning och datornätverk på plats i samband med ombyggnationen av fd Restaurang Tingsgården till ett företagscenter. Uppdraget skiljer sig lite från våra ”vanliga” uppdrag men det är mycket spännande och intressant!

Läget vid ån och lokalerna är utan tvekan helt unika och jag passar på att skicka en stor klapp på axeln till Nicklas på Office21 som kommer att driva det nya företagscentret från och med den 1:a September 2020.

Tveka inte att kontakta Nicklas på Office21 ifall ni är intresserade av nya charmiga kontorslokaler med enorma möjligheter!

Office 21 – http://www.office21.se

Tingsgården Handelsgård – https://www.tingsgarden.com

 

#CloneMe.se #Affärssystem #ERP #Ekonomi #Logistik #Administration #IT #Företagsledning #Projektledning #Kompetenser #Erfarenheter #Automatisering #Digitalisering #DigitalTransformation

 

Tingsgården Handelsgård

 

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.