Tack Östermalms Snickeri!

Östermalms Snickeri

Tack Östermalms Snickeri för förtroendet att hjälpa er att utveckla ert IT-stöd! 

Första steget blir att hjälpa er att flytta er nuvarande Visma Business lösning till en ny servermiljö för att skapa förutsättningar för att kunna utveckla IT-stödet efter era behov och önskemål.  Det kommer att bli ett mycket intressant och spännande uppdrag!

 

Vilka är då Östermalms Snickeri?

Med känsla för kvalitet och detaljer specialanpassar vi dina egna ritningar och idéer

Ibland finns inte produkten som man vill köpa, eller man vill helt enkelt köpa något som är helt skräddarsytt enligt egna önskemål och behov. Det kan handla om utformning och tillverkning av allt från receptions och bardiskar, garderober, specialskåp, vardagsrumsbord, bänkar, kontors och butiksinredningar till kompletta utställningsmontrar.

Vi har en egen lackeringsverkstad. Med våran digitala CNC fräs tillverkar vi måttbeställda bordsskivor snabbt och kostnadseffektivt.

Besök dem gärna på webben

https://www.ostermalmssnickeri.se

 

#CloneMe.se #Affärssystem #ERP #Ekonomi #Logistik #Administration #IT #Företagsledning #Projektledning #Kompetenser #Erfarenheter #Automatisering #Digitalisering #DigitalTransformation

 

 

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.