Tack alla nya och gamla kunder för ännu ett makalöst år!

Tack alla nya och gamla kunder för ännu ett makalöst år!

Makalöst på flera olika sätt och jag är medveten om att många har det eller har haft det extra tufft nu pga Covid. Tack för att ni kämpar på trots att det är tufft:  Håll i, Håll ut och Håll avstånd!

Det finns några positiva sidoeffekter med Covid som t.ex. insikten att det är högst aktuellt att se över sitt IT stöd och sina rutiner för att där det är möjligt automatisera och digitalisera. Glöm inte att ni inte är ensamma utan vi finns här för att hjälpa er när er egen tid eller kunskap inte räcker till

God Jul och Gott Nytt År önskar vi er alla!

 

Under perioden 23/12 – 7/1 kommer vi att njuta lite extra av jul- och nyårshelgerna men vi finns tillgängliga via mail om du vill något akut.

 

#CloneMe.se #Affärssystem #ERP #Ekonomi #Logistik #Administration #IT #Företagsledning #Projektledning #Kompetenser #Erfarenheter #Automatisering #Digitalisering #DigitalTransformation

 


Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.