Söker du en ekonomisk kunnig IT chef med djup och bred kunskap från olika verksamheter?

Söker du en ekonomisk kunnig IT chef med djup och bred kunskap från olika verksamheter? En person som har förmågan att se både utmaningar och möjligheter. En person som kan både förstå och förklara för personer i verksamheten utan att det blir krångligt.

Oavsett storlek på företaget anser jag att det behövs en person som hjälper till med IT stödet. Speciellt idag när det är extra tryck på att digitalisera, automatisera och tillgodose nya krav från omgivningen. Det gäller att helt enkelt hänga med i utvecklingen.

Min rekommendation är att ta hjälp av exempelvis CloneMe. Beroende på behovet behöver det inte vara på full tid utan vi inleder alltid våra uppdrag med att komma överens om omfattning och en rimlig månadskostnad för det.

Rollen IT chef kan innebära olika saker beroende på vilka behov som finns. Det kan t.ex. vara en mer strategisk inriktning i rollen där hjälpen består i rådgivning och styrning för att ge bästa stödet för verksamheten. Det kan också vara en mer teknisk inriktning i rollen där hjälpen består av att säkerställa att klientdatorer, servrar osv fungerar tillfredsställande.

Ja, IT chefs rollen kan som sagt omfatta flera olika saker och det är som du säkert inser inte alltid enkelt att hitta rätt person för rollen.

Våga ta hjälp!

#CloneMe.se #Beslutsstöd #BI  #Affärssystem #ERP #Ekonomi #Logistik #Administration #IT #Företagsledning #Projektledning #Kompetenser #Erfarenheter #Automatisering #Digitalisering #DigitalTransformation

 

 

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.