Redo för dagens webbmöte!

Kaffekoppen är fylld, headsetet är på plats och datorn är uppkopplad!

Japp, jag är redo för dagens webbmöte kring utvecklingen av de externa hemsidorna hos IP Industripartner och Skydd & Verktyg.

Det är otroligt mycket spännande och intressant som händer just nu. Allt kan jag inte berätta just nu men tids nog kommer ni att få veta. Jag är oerhört tacksam att få vara med i den utvecklingsresa som sker nu och jag är samtidigt väldigt imponerad av BIG-gruppen och dess medlemmar.

Mer information för nyfikna:

Kortfattat om IP Industripartner i Eskilstuna

IP Industripartner AB startades 1989 och sedan dess bedrivs verksamheten i lokalerna på Gustafsvägen 13B i Eskilstuna. Där finns kontor, butik, lager, slang- och gummidukskonfektion. IP Industripartner arbetar på en noggrant avgränsad marknad. Viktigt för oss är god lagerhållning. Vi arbetar mycket med att se till att våra förnödenheter, industrins dagligvaror, finns på lager, så att kunderna kan få snabb service.

Besök dem på webben – https://industripartner.se

Kortfattat om Skydd & Verktyg i Örebro

Skydd & Verktyg är en fristående lokal leverantör av förnödenheter inom  industri, bygg, service samt kommun & landsting..

Det lokala och personliga engagemanget genomsyrar hela vår verksamhet och många av våra kunder ser oss som en kompetent partner de kan vända sig till för att diskutera lösningar gällande produkt och kvalitetsval, rationellare inköp samt lagerhållningsfrågor.

Utvecklande diskussioner med våra kunder, där era och våra kvalitéer möts ger alltid den bästa lösningen.

Vi finns till för alla företag, från liten till stor.

Besök dem på webben – https://www.skyddoverktyg.se

Kortfattat om BIG-gruppen:

BIG-gruppen är Nordens ledande fristående bygg- och industrikedja med drygt 100 yrkesbutiker och lokala lager från norra Norge till södra Sverige. Vi erbjuder kunder inom bygg-, service och tillverkningsindustrin samt offentlig sektor, branschens bredaste sortiment av verktyg, maskiner, skydd och förnödenheter.

BIG-gruppen ger dig alla de stordriftsfördelar som bara en större kedja kan erbjuda med bland annat import och volyminköp utan fördyrande mellanled direkt från ledande tillverkare i världen, rationella

och kostnadsbesparande IT-lösningar samt resurser för tecknande av både svenska och nordiska storkundsavtal. Samtidigt har du tillgång till alla fördelar hos starka lokala företag med unik kompetens, flexibilitet, stort engagemang, lokal närvaro med lager, butik och kundunika lösningar.

Det bästa från två affärsmodeller helt enkelt. Think BIG! 100.000-tals företagskunder kan inte ha fel.

Besök dem på https://www.big-gruppen.com

#CloneMe.se

 

Kontakta oss


Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.