Vår affärsidé

CloneMe Management i Eskilstuna hjälper dig när din egen tid eller kunskap inte räcker till!

CloneMe Management utvecklar och stärker sina kunders affärsverksamhet genom att erbjuda rådgivning och konsulttjänster, inom It och verksamhetsutveckling, som genomsyras av professionalism i såväl resultat som utförande.

 

Om CloneMe Management

Vi har en mångårig erfarenhet från flera olika branscher och med djupa kunskaper kring affärssystem, processer, systemstöd, projektledning, IT och företagsledning kan vi hjälpa er på flera olika sätt. Genom ett noga utvalt nätverk av samarbetspartners har vi dessutom en värdefullbredd av kompetenser, erfarenheter och resurser som kan användas när det krävs. Idag är vi omkring 25-30 personer inom nätverket vilket skapar en trygghet.

Vi utgår från Eskilstuna och arbetar främst inom hela Mälardalen.

Kontakta oss gärna för ett samtal eller ett besök där vi mer i detalj presenterar vad vi kan erbjuda er.

 

Historia

Företaget grundades Mars 2015 av Tommy Ågren med en vision om att hjälpa andra företag genom att dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper.

Tommy Ågren har själv en gedigen bakgrund med erfarenheter från flera olika bransher och möjligheten att fokusera fullt ut på CloneMe Management är på sätt och vis ett steg tillbaka i tiden men samtidigt med helt nya möjligheter att stötta företag på flera olika sätt.

För att skapa ett ännu bredare och intressentare tjänsteutbud har företaget valt att samarbeta med noga utvalda partners. Samarbetet medför en värdefull bredd av kompetenser, erfarenheter och resurser som kan användas när det krävs.