Så där ja 🙂   Nu är jag certifierad för att arbeta med OneStop Reporting

OneStop Reporting ger dig möjligheten till att skräddarsy data för Rapportering & Budgetering. OneStop Reporting hjälper dig att automatisera era arbetsprocesser för ditt arbetsflöde för rapportering och budgetering

Dashboards

Med Dashboards kan alla snabbt komma åt företagets nyckeltal. Uppgifterna presenteras med visuella diagram som gör det väldigt enkelt att förstå informationen och följa utvecklingen i företaget.

Rapportering

OneStop Reportings rapporteringslösning ger dig en unik möjlighet att skräddarsy rapporterna du behöver och omedelbart få åtkomst till relevanta data. Med hjälp av olika stödfunktioner kan du utforska uppgifterna i detalj och enkelt dela rapporter med andra kollegor.

Budgetering

Med OneStop Reportings kan ni hantera budgetprocessen och anpassad efter din verksamhet, vilket låter dig budgetera på det mest optimala sättet. Den webbaserade budgetlösningen som OneStop Reporting erbjuder ger dig full frihet att utforma budgetmodellen precis som du vill och att registrera budgetdata i realtid på nätet.

Läs mer på https://onestopreporting.com/?lang=sv

#CloneMe.se #OneStopReporting #BI

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.