Uppdrag: Effektivisering och förbättring av systemstöd

CloneMe har i uppdrag att tillsammans med Direktkonsult effektivisera och förbättra affärsflödet i de befintliga affärssystemen. Projektet är uppdelat i olika prioritetspunkter med syfte att mer strukturerat förbättra systemstödet för de olika avdelningarna inom företaget.

Om Matsmart In Scandinavia AB

WHERE THE REVOLUTION HAPPENS

Vi gillar att göra annorlunda och vi är ganska envisa. Det var nog den kombinationen som fick oss att göra matrevolution: rädda mat och sälja den billigt till klimathjältar på nätet. Vi blev helt besatta när vi insåg att en tredjedel av världens mat åker rätt ner i soporna.

VÅRT MÅL?

Att matsvinnet ska bli lika med noll och kännas lika orimligt som att hälla tomatkross i nyfönat hår.

Runt om i världen blir massor av mat till svinn helt i onödan. Många gånger slänger vi mat utan att ens tänka på det. En burk tomater, sista koppen i bryggaren eller pastan med passerat bäst före-datum. Det vill vi uppmärksamma. Kanske kan det få en eller flera att tänka till. Vi vill ju att bra, felfri mat ska ätas, inte slängas!

TRE LÖFTEN

Slutligen har vi på Matsmart tre löften till dig som kund som vi alltid kommer hålla fast vid:

  • Vi strävar alltid efter att bli bättre och mer hållbara på prick alla fronter. Vi är inte där än, men vi jobbar på det.
  • Vi lovar att lyssna på dig. Om du har idéer eller förslag på hur vi kan komma framåt, räck upp handen, så lovar vi att svara.
  • Vårt långsiktiga mål är att utrota matsvinn och svinn överlag. En kan väl få drömma! Då måste vi ibland sälja varor med passerade bäst-före-datum. Men aldrig varor som är dåliga eller oätliga. Det lovar vi.”
Andra kunder