Uppdrag: Vidareutveckling av logistikflöde

CloneMe har tillsammans med sina kollegor inom Treviga fått i uppdrag att vidareutveckla logistikflödet i samband med att Equestrian genomför en del förändringar. Tanken är att dels få mer automatiserade flöden samt skapa en större flexibilitet.

Om Equestrian Stockholm

Ride with style 

Equestrian Stockholm erbjuder ett exklusivt sortiment till både häst och ryttare runt om i världen. Företaget startades för alla starka kvinnor som delar vår passion – den villkorslösa kärleken till hästar. Vi finns till för alla som sliter i stallet varje dag, som mockar och fodrar, som i full galopp svävar över hinder och inte tvekar inför tuffa utmaningar. För alla som vill känna sig självsäkra, snygga och helt ostoppbara i sadeln. Allt vi gör är för er. 

 

Av kvinnor, för kvinnor

Med hjärta och hjärna vill vi inspirera tjejer till att drömma stort och våga satsa på sig själva i en sport där män och kvinnor tävlar på lika villkor. Vi hoppas att våra produkter ska motivera er att fortsätta kämpa för att nå era mål. Alla plagg är sådant vi själva vill bära, både i stallet och i vardagen. När vi tar fram våra kollektioner vill vi att de ska andas mode, power och energi.

Andra kunder