CloneMe har fått fördjupat förtroende hos Exin!

CloneMe har fått fördjupat förtroende hos Exin!

 Uppdraget innebär att CloneMe löpande kommer ansvara för att med hjälp av kunskaper och erfarenheter underlätta för Exin genom att hantera delar av deras IT och systemförvaltningsfrågor. Huvudsyftet är att skapa förutsättningar för Exin att fokusera på rätt frågor samtidigt som företagets IT miljö/system förvaltas och utvecklas i överenskommen takt. 

EXIN IDAG 

Vi har fullständiga möjligheter! 

Många av oss har varit med länge, vilket grundar för god kompetens och att vi ligger i framkant för vår bransch. Vi ser oss som en helhetsleverantör där ditt företag ska få hjälp med allt från planering till färdigt fungerande kontor. Där vi inte räcker till har vi ett väl fungerande partnerskap/samarbete för att du ska känna trygghet hela vägen. Du hittar oss i Västerås, Eskilstuna och Örebro med lokala kontor. Vi är idag ca 30 medarbetare och 15 transportbilar som varje dag levererar produkter och tjänster med hög servicenivå till våra kunder.

 www.exin.se 

www.CloneMe.se 

#CloneMe.se #Affärssystem #ERP #Ekonomi #Logistik #Administration #IT 

tommy@cloneme.se

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.