Administratör på konsultbasis till en fast kostnad!

Administratör på konsultbasis till en fast kostnad!

Administratör på konsultbasis till en fast kostnad!

Saknar du den där värdefulla nyckelpersonen som kan hjälpa dig/er med administrationen.

Ibland är det svårt att ekonomiskt ha råd att anställa ytterligare en medarbetare eller så kan det vara svårt att hitta rätt kompetens och då kan det vara klokt att istället använda sig av oss. Kostnaden beräknar vi tillsammans utifrån omfattning av våra tjänster och tanken är att det skall finnas en tydlighet i vad våra tjänster omfattar samt till en fast kostnad för att skapa extra trygghet.


Exempel på roller där vi kan hjälpa dig/er:

Ekonomiadministratör
Kan innebära att vi ansvarar över hanteringen, registreringen och uppföljning av intäkter och kostnader för verksamheten.

Projektadministratör
Kan innebära att vi ansvarar över hanteringen, registreringen och uppföljning av intäkter och kostnader för era projekt.

Logistikadministratör
Kan innebära att vi ansvarar över hanteringen av lagersystem, dvs registrering inleveranser, utleveranser, plockorder osv.

Inköpsadministratör
Kan innebära att vi ansvarar över hantering av inköp av varor till kund eller till den egna verksamheten.

Systemadministratör/förvaltare
Kan innebära att vi underhåller, administrerar och utvecklar era IT system för att skapa bästa stöd.

IT-administratör
Kan innebära att du lämnar IT frågor till oss för att istället fokusera på det som du kan göra för att skapa annat mervärde åt företaget.


Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt inledande möte där vi mer i detalj specificerar och ramar in de områden där vi kan hjälpa dig/er.

Boka in ett kostnadsfritt möte snarast möjligt! 

 

#CloneMe.se

tommy@cloneme.se

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.