Aktuellt

Röststyr affärssystemet

Visma kommer nu med lösningar som gör det möjligt att röststyra affärssystemet. Jag tycker att det är mycket spännande och det är förstås bara början på de möjligheter som framtiden har att erbjuda.

Om ert företag inte redan har börjat är det verkligen hög tid att se över er systemlösning för att hänga med i framtidens möjligheter. Kunderna både önskar och kräver en hel del så se till att hänga med i utvecklingen!

Läs mer: https://www.visma.se/blogg/roststyr-affarssystemet/

Bryt ned i mindre detaljer

Skapa förutsättningar för att kunna bryta ned kundaffären eller projektet i mindre detaljer.

Det ger dig helt nya möjlighet att fatta kloka beslut!

Kontakta mig

Agera nu!

Agera nu!

Skippa manuella knepiga rutiner och dåliga datorsystem.

Kontakta mig på CloneMe.se för att se vad jag kan hjälpa till med.

Kontakta mig

Glad Sommar önskar CloneMe er alla!

Passa på att njuuta lite extra av sommaren då du får chansen!

Jag kommer inte att vara på kontoret utan jag njuter lite extra av sommaren fram till vecka 32 då jag planerar att arbeta fullt igen. Fram till dess kommer jag att kontrollera mina mail sporadiskt och jag lovar att återkomma till dig snarast möjligt.

Ha en fantastisk sommar 🙂

CloneMe har fått fördjupat förtroende hos Exin!

 Uppdraget innebär att CloneMe löpande kommer ansvara för att med hjälp av kunskaper och erfarenheter underlätta för Exin genom att hantera delar av deras IT och systemförvaltningsfrågor. Huvudsyftet är att skapa förutsättningar för Exin att fokusera på rätt frågor samtidigt som företagets IT miljö/system förvaltas och utvecklas i överenskommen takt. 

EXIN IDAG 

Vi har fullständiga möjligheter! 

Många av oss har varit med länge, vilket grundar för god kompetens och att vi ligger i framkant för vår bransch. Vi ser oss som en helhetsleverantör där ditt företag ska få hjälp med allt från planering till färdigt fungerande kontor. Där vi inte räcker till har vi ett väl fungerande partnerskap/samarbete för att du ska känna trygghet hela vägen. Du hittar oss i Västerås, Eskilstuna och Örebro med lokala kontor. Vi är idag ca 30 medarbetare och 15 transportbilar som varje dag levererar produkter och tjänster med hög servicenivå till våra kunder.

 www.exin.se 

www.CloneMe.se 

#CloneMe.se #Affärssystem #ERP #Ekonomi #Logistik #Administration #IT 

Förnyat förtroende hos IP Industripartner

Förnyat förtroende hos IP Industripartner

CloneMe har fått förnyat förtroende vilket innebär att vi nu även efter ägarbyte kommer att fortsätta bidra med kompetenser för att hantera både ekonomi och IT frågor. Uppdraget har fortsatt stort fokus på att få den löpande verksamheten att fungera för att frigöra värdefull tid.

http://www.industripartner.se

God Jul och Gott Nytt År!

God Jul och Gott Nytt År!

Tack alla nya och gamla kunder för ännu ett makalöst år!

God Jul och Gott Nytt År önskar vi er alla

 

Under perioden 20/12 – 6/1 kommer vi att njuta lite extra av jul- och nyårshelgerna men vi finns tillgängliga via mail om du vill något akut.

#CloneMe.se #Affärssystem #ERP #Ekonomi #Logistik #Administration #IT #Företagsledning #Projektledning #Kompetenser #Erfarenheter

 

 

Hur digitaliserade och automatiserade är egentligen ert företag?

Hur digitaliserade och automatiserade är egentligen ert företag?

Hur digitaliserade och automatiserade är egentligen ert företag? Det är utan minsta tvekan högst aktuellt att prioritera upp arbetet med att digitalisera och automatisera er verksamhet för de flesta kommer på sikt inte att ha råd att arbeta på tidskrävande sätt. AGERA NU!

Vårt tips är – Prioritera, fokusera rätt och våga ta hjälp av andra!

Kontakta oss för rådgivning och för ett kostnadsfritt besök

#CloneMe.se #Affärssystem #ERP #Ekonomi #Logistik #Administration #IT #Företagsledning #Projektledning #Kompetenser #Erfarenheter