Aktuellt

God Jul och Gott Nytt År!

Ett extra stort TACK till alla nya och gamla kunder för ännu ett spännande och intressant år! Jag vill även passa på att skicka ett stort TACK till mina samarbetspartners.

Under perioden 23/12 – 6/1 kommer vi att njuta lite extra av jul- och nyårshelgerna men vi finns tillgängliga via e-post om du vill något akut.

#CloneMe.se #Affärssystem #ERP #Ekonomi #Logistik #Administration #IT #Företagsledning #Projektledning #Kompetenser #Erfarenheter

Hur automatiserat och digitaliserat är egentligen ert företag?

Telefoner som ringer, mail som trillar in och kräver din uppmärksamhet och en kollega som vill ställa en fråga. Arbetsdagen är full av distraktioner som stör din koncentration. Det är inget annat än logiskt att varje företag skulle vinna på att automatisera det som går att automatisera för att istället fokusera på det som verkligen kräver personlig uppmärksamhet. Dessvärre befinner sig alldeles för många företag i en situation där de inte har tiden eller orken att fokusera framåt på sådant som skulle spara både pengar och tid. Fokus ligger istället på att få den dagliga verksamheten att flyta på.

Mitt tips till er som känner igen sig i ovanstående är att BRYTA MÖNSTRET, TÄNKA OM och att VÅGA TA HJÄLP!

Vi på CloneMe kan erbjuda dig hjälp på flera olika sätt och vi ser framemot ett kostnadsfritt möte där vi mer i detalj kan diskutera vad ni behöver.

Kontakta mig idag för att boka ett möte!

Tommy Ågren

E-post: tommy@cloneme.se

Mobil: 073-331 03 14

#CloneMe.se #Affärssystem #ERP #Ekonomi #Logistik #Administration #IT

Röststyr affärssystemet

Visma kommer nu med lösningar som gör det möjligt att röststyra affärssystemet. Jag tycker att det är mycket spännande och det är förstås bara början på de möjligheter som framtiden har att erbjuda.

Om ert företag inte redan har börjat är det verkligen hög tid att se över er systemlösning för att hänga med i framtidens möjligheter. Kunderna både önskar och kräver en hel del så se till att hänga med i utvecklingen!

Läs mer: https://www.visma.se/blogg/roststyr-affarssystemet/

Bryt ned i mindre detaljer

Skapa förutsättningar för att kunna bryta ned kundaffären eller projektet i mindre detaljer.

Det ger dig helt nya möjlighet att fatta kloka beslut!

Kontakta mig

Agera nu!

Agera nu!

Skippa manuella knepiga rutiner och dåliga datorsystem.

Kontakta mig på CloneMe.se för att se vad jag kan hjälpa till med.

Kontakta mig

Glad Sommar önskar CloneMe er alla!

Passa på att njuuta lite extra av sommaren då du får chansen!

Jag kommer inte att vara på kontoret utan jag njuter lite extra av sommaren fram till vecka 32 då jag planerar att arbeta fullt igen. Fram till dess kommer jag att kontrollera mina mail sporadiskt och jag lovar att återkomma till dig snarast möjligt.

Ha en fantastisk sommar 🙂

CloneMe har fått fördjupat förtroende hos Exin!

 Uppdraget innebär att CloneMe löpande kommer ansvara för att med hjälp av kunskaper och erfarenheter underlätta för Exin genom att hantera delar av deras IT och systemförvaltningsfrågor. Huvudsyftet är att skapa förutsättningar för Exin att fokusera på rätt frågor samtidigt som företagets IT miljö/system förvaltas och utvecklas i överenskommen takt. 

EXIN IDAG 

Vi har fullständiga möjligheter! 

Många av oss har varit med länge, vilket grundar för god kompetens och att vi ligger i framkant för vår bransch. Vi ser oss som en helhetsleverantör där ditt företag ska få hjälp med allt från planering till färdigt fungerande kontor. Där vi inte räcker till har vi ett väl fungerande partnerskap/samarbete för att du ska känna trygghet hela vägen. Du hittar oss i Västerås, Eskilstuna och Örebro med lokala kontor. Vi är idag ca 30 medarbetare och 15 transportbilar som varje dag levererar produkter och tjänster med hög servicenivå till våra kunder.

 www.exin.se 

www.CloneMe.se 

#CloneMe.se #Affärssystem #ERP #Ekonomi #Logistik #Administration #IT